Περιοχή

Το Τολό είναι χωριό του νομού Αργολίδας, χτισμένο κατά μήκος μιας μεγάλης παραλίας στις ακτές του Αργολικού κόλπου. Το Τολό γνωρίζει σημαντική τουριστική ανάπτυξη, εκμεταλλευόμενο την μεγάλη παραλία που διαθέτει και την κοντινή απόσταση που το χωρίζει από το Ναύπλιο από το οποίο απέχει 8 χιλιόμετρα.Το συγκρότημα προσφέρει καλαίσθητα επιπλωμένα στούντιο και διαμερίσματα με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα ή στα βουνά.
Η βεράντα του τελευταίου ορόφου έχει όμορφη θέα στον Κόλπο του Τολού και περιλαμβάνει ξαπλώστρες, ομπρέλες και μπαρ δίπλα στην πισίνα.
Στην ευρύχωρη, ηλιόλουστη βεράντα σερβίρονται δροσιστικοί χυμοί και κοκτέιλ.
Αυτό είναι το αγαπημένο μέρος των επισκεπτών μας στον προορισμό Τολό σύμφωνα με ανεξάρτητα σχόλια. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,5 για ταξίδι δύο ατόμων. Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στο Τολό! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.

ΝΑΥΠΛΙΟ

Ο χαρακτήρας της πόλης με τη μεγάλη παράδοση και την ιστορία αιώνων μας ταξιδεύει σε ένα νεοκλασικό περιβάλλον του 19ου αι.. Το Ναύπλιο συνδυάζει ένα σύνολο εικόνων, που γοητεύουν τους επισκέπτες. Κύρια πηγή εσόδων είναι ο τουρισμός, καθώς αποτελεί σημαντικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Στην πόλη λειτουργεί και εμπορικό λιμάνι που εξάγει κυρίως τα αγροτικά προϊόντα της ενδοχώρας του νομού.

ΤΟΛΟ

Στα 35 χλμ από το Τολό βρίσκονται τα κλασσικά πολιτιστικά κέντρα οι Μυκήνες και στα 23 το Αργος. Στα 34 χιλ. σε άλλη κατεύθυνση το Ιερό του Ασκληπιού και το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Οργανωμένες εκδρομές καθώς και μονοήμερες κρουαζιέρες με πολυτελή πλοία στα νησιά Υδρα, Σπέτσες, Πόρο, Μονεμβασιά, Αίγινα και Ισθμός Κορίνθου, γεμίζουν με ενδιαφέρον τις διακοπές των επισκεπτών.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Επισκεφτείτε το όμορφο νησάκι που βρίσκεται απέναντι από την παραλία του Τολού. Στην είσοδο του λιμανιού του Ναυπλίου, σε απόσταση 450 περίπου μέτρων από το μόλο δεσπόζει το Μπούρτζι, φρούριο- ταυτότητα της πόλης κτισμένο πάνω στο νησάκι των Αγίων Θεοδώρων όπου υπήρχε ο ομώνυμος Βυζαντινός ναός. Επίσης πάνω από την πόλη του Ναυπλίου και σε απόσταση 2,5 χλμ από το κέντρο της βρίσκεται το κάστρο του Παλαμηδίου, βενετσιάνικης οχυρωματικής αρχιτεκτονικής με 8 προμαχώνες, που ακολουθεί τη φυσική γραμμή του λόφου.

Ερωτήσεις ;

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt